WHIN er et nettmagasin som inspirerer deg til å utforske Norge.

La deg bli fristet

03/ 02/ 2012 under Shopping

Jeg står midt inne i denne flotte interiør- og gavebutikken i Leirvik sentrum. Her kommer jeg til å finne alt det jeg måtte ønske meg til hjemmet, og selvsagt litt til. «Fem Høns» gir deg en følelse av lykke, du kommer garantert til å glemme tid og sted her inne når du leter etter «gjemte skatter».

I taket henger det flotte lysekroner, på veggene ser man storslagne kunstverk, i hyller finner du pyntegjenstander, såper og andre nyttige ting. Ulike borddekorasjoner er plassert strategisk rundt om i butikken, hvor du finner inspirasjon til ulike temaer og kategorier innen interiør og trender. På stativer og utstillingsdukker finner du trendy klesplagg og siste mote fra kjente og ukjente merker, både til barn og dame. Hvor enn en snur seg ser en noe interessant som frister! Nå mangler jeg bare en plass til å ha alt det jeg ønsker meg, for her var mye å velge i mellom! Du finner garantert noe til din stil, men belag deg på flere runder for å komme gjennom hele sortimentet.

femhons1 La deg bli fristet

femhons2 La deg bli fristet

Butikkeier Alfhild Mehammer har nå tre «Fem Høns» -butikker langs kysten av Vestlandet. De var «fem høner» som startet i Randaberg i 1994, derav «Fem Høns». Navnet gir assosiasjoner til moderlige følelser, varme, omtanke og kreativ utfoldelse. I dag er det ei «sjefshøne» igjen og tre lovende og fremragende interiørbutikker. Videre åpnet hun en butikk på Stord i 2005 og en i Bryne høsten 2011. Alle butikkene bugner over av ulike skatter innen interiør, gaveartikler, borddekking, samt klær og tilbehør til barn og dame. «Fem Høns» ønsker å kunne gi ditt hjem «det lille ekstra», samt å yte god service til enhver som setter sin fot inn i interiørparadiset.

femhons3 La deg bli fristet

femhons4 La deg bli fristet

Trenger du hjelp med borddekking til konfirmasjonen eller gavelisten til bryllupet, så kan «Fem Høns» gi deg god ekspertise. Gavelister kan utarbeides i samråd med fire interiørkategorier for å gi gjesten anledning til å kunne kjøpe det du ønsker deg mest. Disse kategoriene er «shabby chic», «moderne», «romantisk» og «klassisk».

femhons5 La deg bli fristet

femhons6 La deg bli fristet

Butikkene har et bredt utvalg av interiør- og gaveartikler og kan tilby varer fra kjente og ukjente merker. Av interiørmerker finner vi blant annet Blafre, Pip Studio, Green Gate og Lisbeth Dahl. Av klesmerker kan «Fem Høns» tilby merker som Noa Noa, Maggie Wonka, Avoca, Cream Clothing, Odd Molly og Ugly.

Så la deg bli fristet og besøk en av disse herlige butikkene på Vestlandet!

Om forfatteren:

Elise Barsnes er markedsføring, journalist og redaktør i WHIN.

Skriv kommentar