WHIN er et nettmagasin som inspirerer deg til å utforske Norge.

Krok og krinkel

04/ 03/ 2012 under Mat og Drikke

Jeg har lyst til å flytte inn her, sa jeg til venninnen min, Elise. Hun var mer enn enig. Det var første gang jeg har hatt lyst til å flytte inn på en kafé, men da jeg kom inn på Krok og Krinkel var det akkurat denne innbydende følelsen som møtte meg.

Interiøret i kaféen er en blanding av forskjellige stilarter, slik som minimalisme og shabby chic. Rent og fint med gamle ting plassert rundt omkring. Alt bare passer sammen, og derfor får man en følelse av harmoni når man ser omgivelsene rundt seg. Det er romslig inne og ganske lyst, selv om lokalet egentlig er en kjeller. Det er også et perfekt sted til å studere eller å tilbringe tid sammen med venner. Iblant holder kaféen intimkonserter.

krok1 Krok og krinkel

Kaféen serverer ulike varianter av te og kaffe, deilige kaker og boller. De skal snart utvide menyen og kommer til å servere flere matretter. Bøkene i kaféen er til salgs eller kan leses på stedet.

Krok og Krinkel er min nye favorittkafé og jeg anbefaler alle til å sjekke ut denne kaféen hvis du bor eller er på besøk i den vakre byen vår, Bergen. Jeg lover at du ikke blir skuffet.

krok3 Krok og krinkel

krok4 Krok og krinkel

krok2 Krok og krinkel

krok5 Krok og krinkel

krok6 Krok og krinkel

Om forfatteren:

Charles Ravndal er web og grafisk ansvarlig, redaktør og journalist i WHIN.

Skriv kommentar